Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szórakozás képes leírás - Balatonlelle.tlap.hu
részletek »

Szórakozás - Balatonlelle.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balatonlelle.tlap.hu » Szórakozás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Afrika múzeum

Afrika múzeum

Gróf Somssich Pongrácz és Soltész István Afrika-gyűjteménye. Díjazott és rekordtrófeák, autentikus néprajzi anyag látható itt. A kiállítást Afrika állatvilágát bemutató tablók egészítik ki. A gyűjtemény különlegessége a többszáz darabos fotógyűjtemény, melynek legszebb darabjai megtekinthetők. Csoportkedvezmény: 15fő felett 150 Ft.

Borkóstolás

Borkóstolás

A Pócz Pincészet 1991-ben lett alapítva, de a család szőlőtermesztéshez, borkészítéshez való kötődése generációkra vezethető vissza. Gyermekkorom - lovas kocsis, szalonnasütős - szüreti élményei meghatározták és megalapozták felnőtt életemet. A szellemi muníciót a Jászberényi Kertészeti Szakközép és a Gyöngyösi Kertészeti Főiskolán kaptam, ahol 1975-ben szereztem szőlész-borász diplomát. Gyakornoki éveimet a Balatonboglári ÁG-ban töltöttem, ahol később szaktanácsadóként dolgoztam. 1984-től 1990-ig a balatonlellei TSZ főkertésze voltam. 1991-től egyéni gazdálkodóként főállásban szőlőtermesztéssel, szőlőoltvány készítéssel és borászkodással foglalkozom, mint családi gazdálkodó. Ebben a munkában segítségemre vannak gyermekeim, Szilvia, Attila és nem utolsósorban párom, Katalin.

Kalandpark

Kalandpark

Nyitva-tartás délelőtt 10 órától este 20 óráig! Kalandparkunk felejthetetlen kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak! Árainkról a szolgáltatások menü pont alatt az Árainkra kattintva szerezhetsz több információt! A környéken egyedülálló óriáshintával rendelkezünk! A hinta 12 méter magas oszlopokon áll. Kezdőmagasság kb. 8 méter Helyszín: balatonlellei szabad-strand, a teniszpálya mellett! A vasútállomástól kb. 10 perc séta!

Paintball

Paintball

Első szabály: SOHA, de SOHA ne vedd le a játéktéren a maszkodat! Egy lövés, ami a szemedet éri, a látásod elvesztését okozhatja. Ne vedd le a maszkod, még ha bepárásodik, akkor sem. Jobb pár percig nem látni, mint egy egész életen keresztül. Aki játék közben leveszi a maszkját, azonnal kizáratik a játékból! Második szabály: Viselkedj fegyelmezetten. Ne mássz fel a fákra! Ne ugorj le tárgyakról, mert a végén kemény dolgokra fogsz érkezni. Harmadik szabály: Igazi fegyverek használata tilos! Ez magában foglalja a késeket, éles fegyvereket, stb. Nem játszhat nálunk SOHA aki ez ellen vét! Negyedik szabály: A fizikai erőszak és az alkohol fogyasztása tilos! A játékosok azonnali kizárásához vezet.

Üvegház Disco

Üvegház Disco

Az asztalon táncolásra ez volt a legjobb hely a Balaton partján 1997 körül. Viszonylag kedvesen szedték le ugyanis a biztonságiak az embereket az asztalokról. Egy másik kollégánknak viszont elég bizarr élményei vannak a diszkóról. Reggel egyszer arra ébredtünk egy július-augusztusi vasárnap Lellén, hogy egy kifejezetten jól öltözött vízi hulla lubickol a mólónál. Kihúzták a vörös köves partvédelemre, és kihívták a mentőket, ami alatt mi körülállók megállapítottuk, hogy nyilván előző éjjel esett a vízbe seggrészegen, úgy fulladt meg. Az elméletet később se nem erősítette meg, se nem cáfolta senki, de hát nyilván ez történt - írta. De inkább itt egy 2004-es videó, amiben az emberek a Kevin és Perry című brit műalkotás végén hallható Signum számra buliznak. Elég jó, nem?

Vidámpark

Vidámpark

Eszközeinkkel és személyzetünkkel vállalunk mindennemű rendezvényen, falunapon, búcsún, városnapon, vagy fesztiválon való részvételt, magas szintű szolgáltatásokkal. Minden eszközünk rendelkezik a megfelelő EU-s és egyéb bizonyítványokkal, kezelő személyzetet biztosítunk! Cégünk mintegy 50 különböző játékkal áll szíves rendelkezésükre, a lehetőségekről kérjük érdeklődjön az elérhetőségeink valamelyikén! Megközelíthetőség a 7-es főút mellett.

Y Disco & Cocktail Bár

Y Disco & Cocktail Bár

Ahogy Siófokot is alapvetően két hagyományos diszkó uralja, úgy kicsit délre haladva Balatonlellét is. Az egyik az Y. Régi fénye már mindkettőnek megkopott, de az Y-t a '90-es évek végén még az ország legjobb diszkójának választották valahol, egyszer maga Jeszenszky Zsolt is DJ-zett benne, az ennél nagyobb nevek azért nem igazán jutottak el az Y-ba. Viszont olyanokat lehetett itt látni, mint például hogy egy nagyon magas, nyilván német csajt úgy próbált egy alacsonyabb magyar srác összeszedni, hogy a haverja nyakába ült, és így egy szintben voltak. Sajnos a lány nem értékelte az erőfeszítést - emlékezett meg egy kollégánk a mára kicsit megkopott diszkóról. Azért a YouTube alapján elég jó bulik mennek itt. 2009-ben egy hatéves Scooter számra töménnyel lelocsolni a bárpultot, majd meggyújtani abszolút priceless. Hány pontot ér a lángoló bárpult?

Tuti menü