Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégek képes leírás - Balatonlelle.tlap.hu
részletek »

Cégek - Balatonlelle.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balatonlelle.tlap.hu » Cégek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Autó szervíz

Autó szervíz

Sohasem gondoltam volna, hogy ennyire ragaszkodni fogok egy tárgyhoz, pedig mégis! Az életem része lett az autó! Vegyes érzelmekkel tölt el a létezése. Mikor műszakira viszem kicsit haragszom rá, mikor a legnagyobb hóban is elvisz ahova szeretném büszkeséggel tölt el. Teljesen természetes, hogy az előző esti 400 km-es napi számlálót egy lezser mozdulattal lenullázom, indítok, és indulhat a mai kanyar! Néha pedig elmélázok a parkolóban és egyre csak bámulom, mert szerintem minden adottsággal rendelkezik ami miatt kijelenthető: Nekem tökéletes! Egy autószerelő, mint én, sokkal kényesebb autójának épségére, ezért szeretnélek kedves Látogat ellátni néhány jó tanáccsal, hogy neked se keljen egy fillérrel sem többet költeni autódra mint ami szükséges!

Fárbás és Botka

Fárbás és Botka

1997. óta dolgozom egyéni vállalkozóként a kőműves szakmában. Társammal, Botka Lászlóval együtt szükségesnek tartottuk, hogy nem régiben kft-vé alakuljunk. Ez a változás a szolgáltatásainkat jobban lefedi. Az építőiparban eltelt idő alatt szerzett tapasztalatokból, valamint a munkatársak és alvállalkozók hozzáértő és odafigyelő munkája teszi lehetővé, hogy a kivitelezések széles horizontját tudjuk vállalni. Az átépítéstől a kulcsrakész állapotig.

Fémmegmunkáló és lemeztechnikai üzem

Fémmegmunkáló és lemeztechnikai üzem

1994 óta működik egyéni vállalkozásként, majd egyéni cég Metal-Ware, 1998 óta Metal-Ware családi tulajdonban lévő Kft.-vé alakult. Társaságunk fő tevékenységi köre kezdetektől fogva a lemeztechnológia, melynek során a megrendelőink által igényelt alkatrészeket állítjuk elő. Ezek első sorban a kábeltelevíziós társaságok, kábeltelevíziós hálózat építők munkájához szükségesek. Vevőinek igényei, elvárásai szerint alakítottuk ki és fejlesztjük a lemeztechnika, a forgácsolás, a hegesztés, valamint a porfestés területeken.

Foki suli autósiskola

Foki suli autósiskola

Minden kategóriában színvonalas képzéssel, kedvező árral és modern gépjárművekkel biztosítjuk tanulóink igényeit: Motoros oktatáshoz minden kategóriában biztosítunk motort. Nálunk található a környék legváltozatosabb gépparkja! Teherautós oktatáshoz egy 14 tonnás MAN teherautó könnyen kezelhető tandempótkocsival, buszos oktatáshoz pedig egy 18 tonnás modern Kässbohrer SETRA áll a tanulók szolgálatára. GKI szaktanfolyamok (Belföldi ill. nemzetközi árufuvarozói és autóbuszvezető személyszállítói tanfolyam és vizsga) intenzív képzés, kedvező áron! Tanfolyam távoktatással, országosan! Rugalmas beiratkozás! Csoportoknak kedvezmény! GKI Tanfolyam E-LEARNING rendszerben, készülj fel OTTHON a vizsgára! Elérhetőség: 8638 Balatonlelle, körforgalom

H & H Tuning - B.lelle

H & H Tuning - B.lelle

Aki azt állítja, hogy az autó kizárólag gyári állapotában szép, annak valószínűleg alapfelszereltség volt a sportfutómű, az alul-felni és a kimagasló minőségű autó hifi, navigációval. Mostanság már szériában úgy gyártják az autókat, hogy beépített indexek vannak a tükörben, sport rendszerű kipufogóval és alul-felnivel gördülnek ki a szalonból!

Húsház Hungary Kft.

Húsház Hungary Kft.

Magyarországon gyártott magas minőségű hús, valamint egyéb élelmiszer ipari termékek nagykereskedelmével foglalkozó teljes mértékben magyar tulajdonú cég vagyunk. Nyugat-Magyarországot körbeölelő kiterjedt logisztikai hálózatunk segítségével egyre nagyobb területet látunk el. Vásárlóink között nagykereskedések, hús-és hentesáru üzletek, élelmiszerboltok, szállodák, éttermek, vendéglők, valamint konyhák szerepelnek. Kiváló beszerzési forrásainknak köszönhetően magas kvalitású magyar termékek értékesítését bonyolítjuk. Mivel rendkívül jó kapcsolatot ápolunk beszállítóinkkal - amely biztosítja a folyamatos termékellátást és a nagy választékot - a vágóhidak által nyújtott piaci árakkal is versenyre tudunk kelni.

Reálbeton

Reálbeton

Engedje meg hogy bemutassuk vállalkozásunkat. Cégünket 1999-ben alapítottuk reálbeton kft néven. Fő profilunk ipari gépek kiskereskedelmi eladása, kölcsönzés és szervizelés. Termékeink és szolgáltatásaink minőségéért garanciát vállalunk. Gépkölcsönzésünkben már több mind 200 géppel állunk rendelkezésére. A széles választékunkból néhány: minimarkoló, homlokrakodó, targonca továbbá döngölők, lapvibrátorok és hengerek, valamint kompresszorok, áramfejlesztők, láncfűrészek, motoros fűnyírók, bontókalapácsok, fúrógépek, stb.

Szaunák és szoláriumok

Szaunák és szoláriumok

Ha Ön már foglalkozik azzal a gondolattal, hogy saját szaunája legyen, akkor a következő napokban és hetekben különböző gyártók által csomó információhoz fog jutni. Ha megtette ezt a nagy utazást akkor a különböző információkat és ajánlatokat kiértékeli és ezzel a tudással már eljut a helyes döntésig, hogy milyen szaunát vegyen, legyen az saját családi vagy közösségi célra. Végül is az ember az életében csak egyszer vesz szaunát, persze ha a minőség megfelelő. Mindenesetre a legfontosabb, hogy Ön jól érezze magát és az egészségére hatása legyen. A finnek a szaunázást nemcsak kitalálták, hanem egy összehasonlíthatatlanul értékes fürdőkultúrát fejlesztettek ki. Nekünk a feladatunk az, hogy az eredeti használatot teljes minőségében és kompromisszumok nélkül átadhassuk Önöknek.

Villanyszerelés

Villanyszerelés

Herman Zoltán egyéni vállalkozó, EON által regisztrált villanyszerelő vagyok. Villanyszereléssel ,elektromos kisgép,elektromos fűnyíró javításokkal foglalkozom több mint 20-éve.Ezen kívül első-kerék-meghajtása,,mérőszekrények cseréje teljes-körű EON ügyintézéssel,bojler javítás, villámvédelem,elektromos-kapunyitok,kapu telefonok, Munkavégzésem területe Balatonlelle és 150-Km körzete.

Tuti menü