Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport képes leírás - Balatonlelle.tlap.hu
részletek »

Sport - Balatonlelle.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: balatonlelle.tlap.hu » Sport
Keresés
Találatok száma - 5 db
Karsai Vitorlás Iskola

Karsai Vitorlás Iskola

Az 1992-ben megalapított vitorlás iskolánkban elsődlegesen a belvízi kishajó vezetői oktatással, vizsgára történő felkészítéssel foglalkozunk. De segíteni tudunk az egy, vagy több napot vitorlázni vágyóknak is a vezetővel vagy önállóan bérelhető hajóinkkal. Vállalkozásunk Balatonlellén, a BL Apartments &Yachtclub-ban működik, ahol 2009. évtől a Lellei Vitorlás Egylettel ( LVE ) együttműködve beindítottuk vitorlás gyerektáborainkat. 2012. nyarától, vitorlásiskolánk saját egyesületének, a KARSAILING Vitorlás Sport Egyesület keretein belül végzi a gyerekek vitorlás oktatását és edzéseit.

Lellei DSE

Lellei DSE

Megalakuláskor az alapítók célja volt, hogy Balatonlelle közösségét összefogva, a gyermek és ifjúsági korú diákoknak, sportolóknak mind szélesebb lehetőséget biztosítson rendszeres testedzésre, sportolásra. Célként megfogalmazódott, hogy a versenyszerű sporton kívül (kézilabda, futball, atlétika, sakk) kiemelten foglalkozzon a szabadidősport, rekreáció kérdésével. Ennek szellemében alakult meg az Egyesület szabadidősportért felelős szakosztálya.

Spirit of Balaton

Spirit of Balaton

A Spirit of Balaton minden év júliusának első szombatján megrendezett, 24 órás Balaton körüli kerékpáros élmény- és teljesítménytúra, útvonala Balatonmáriafürdő főteréről indul az északi part irányába, majd a tó megkerülésével a déli parton tér vissza kiindulási pontjára. A túra útvonalán a résztvevőket számos helyen várja a polgármesteri hivatalok és helyi egyesületek által működtetett pecsételőállomás, ahol a honlapról szabadon letölthető és kinyomtatható pecsétkönyvbe összegyűjthetők a túra során érintett Balaton-parti települések pecsétjei. Az állomások egy része a rendezvény teljes időtartama alatt, 24 órán keresztül működik, kisebb részük csak a nappali órákban.

Szörf iskola és kölcsönző

Szörf iskola és kölcsönző

A Balaton-part egyik legszebb kikötőjétől jobbra tekintve találhatja meg kölcsönzőnket,amely több,mint 30 éve szolgálja az ide látogatókat. Cégünk vízibicikli,strandkajak,kalóz vitorlás és szörf kölcsönzésével és szörf oktatással foglalkozik már gyermekkortól, igény szerint idegen nyelven is. Sikerességünket mi sem bizonyítja jobban,mint több évtizede visszalátogató elégedett vendégeink minden korosztályból. Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos,minőségi szórakoztatás és oktatás biztosítására. Szeretettel várjuk ha kikapcsolódni,szórakozni,sportolni vagy tanulni szeretne. Címünk: Kikötő sétány, Balatonlelle

Tandemugrás, ejtőernyő

Tandemugrás, ejtőernyő

Gondoltál már valaha arra milyen lehet kiugrani egy repülőgépből? Ha IGEN, itt a lehetőség, jó helyen jársz! A Jump4Fun-nál olyan élményben lesz részed, amire egy életen át emlékezni fogsz. Tandemugrás 3-400 méterről repülőgépből vagy helikopterből! Egy 15 perces helyszínen történő felkészítés után Te is átélheted a zuhanás leírhatatlan és felejthetetlen élményét! Ugrásodról igény szerint videó felvétel és profi minőségű fotók is készülhetnek! Nézz be a galériába, a képek magukért beszélnek!

Tuti menü